top of page
Euro_coins_and_banknotes_edited.jpg

TARIEVEN  PSYCHOLOGIE (VOLWASSENEN)

INTAKEGESPREK (+-75MIN.)

75 €

Binnen dit gesprek is er ruimte voor kennismaking en worden de zorgen en hulpvragen in kaart gebracht. Dit is steeds het eerste gesprek en is nodig voor een vlotte opstart van de begeleiding. Deze kostprijs is eenmalig en omvat ook de startkost van het dossier.

INDIVIDUELE BEGELEIDING (50 MIN.)

55 €

Binnen dit gesprek krijg je de ruimte om jouw verhaal te brengen. Het doel van een begeleiding is voor iedereen heel anders. Stel gerust jouw vragen en dan kijken we samen wat mogelijk is.

GESPREK MET ANDER FAMILIELID/BETROKKENE (50 MIN.)

55 €

Wil je samen met een betrokkene en de psychologe rond de tafel gaan zitten om zaken meer bespreekbaar te maken of om ervoor te zorgen dat iedereen gehoord wordt in wat hij/zij brengt, dan kan dit gesprek aangevraagd worden. Het kan, na onderling overleg, ook aanbevolen worden door de psychologe.

GESPREK MET MEERDERE FAMILIELEDEN/BETROKKENEN (+-75 MIN.)

75 €

Wil je samen met meerdere betrokkenen rond de tafel zitten om zaken meer bespreekbaar te maken of om ervoor te zorgen dat iedereen gehoord wordt, dan kan dit gesprek aangevraagd worden. Het kan, na onderling overleg, ook aanbevolen worden door de psychologe.

VERSLAG VAN DE INDIVIDUELE BEGELEIDINGEN

Op aanvraag

Wens je een uitgebreide verslaggeving omtrent de individuele begeleidingen? Dit kan. Stuur gerust een bericht voor meer info.

De betaling voor psychologische begeleiding kan cash, via payconiq of de bancontact app en gebeurt na elke sessie.

bottom of page