top of page
psychotherapie-mensch-patient-therapeut.jpg

Waarvoor kan je bij ons terecht?

Het is perfect normaal dat het op een gegeven moment eens wat moeilijk loopt en je extra hulp nodig hebt. Toch is het niet altijd even gemakkelijk om de stap te zetten naar een psycholoog. De reden om beroep te doen op hulp is voor iedereen heel verschillend: misschien heb je last van stress, loopt je relatie stroef, ben je op zoek naar je identiteit, ben je onzeker, loopt het thuis wat moeilijk…  Bij ons kan je terecht met allerlei vragen, zorgen en klachten.


We luisteren naar jou met een open houding en  zonder waardeoordeel. Heb je een goed gevoel na het kennismakingsgesprek? Dan kunnen we samen aan de slag gaan en op zoek gaan naar wat jij nodig hebt om verder te kunnen. We vinden het hierbij belangrijk om ook voldoende aandacht te besteden aan je sterktes, kwaliteiten en aan wat wel nog goed loopt. We willen je helpen hier zelf terug wat meer zicht op te krijgen.


Onze psychologe denkt vanuit een systeemgericht kader. Dit betekent dat er veel aandacht besteed wordt aan je context en relaties. Vanuit deze interesse volgt zij momenteel ook de opleiding Seksuologie. Onze seksualiteit en seksuele ontwikkeling maakt namelijk een groot deel uit van ons dagelijks leven.


Aangezien je context en relaties belangrijk zijn, is het ook mogelijk om andere betrokkene(n) of familieleden mee te nemen op gesprek. Dit wordt steeds op voorhand besproken en uiteindelijk beslis jij zelf of je dit ziet zitten. 


Denk je dat we jou kunnen helpen met je vraag? Aarzel dan niet om contact op te nemen voor een eerste gesprek.

bottom of page