top of page

Waarvoor kan je bij ons terecht?

Elk kind dat geboren wordt, heeft talent. Talent gaat niet over het uitblinken in een bepaalde activiteit maar over elke activiteit die vanzelf gaat en die voldoening oplevert. Die maakt dat de tijd vliegt, en dat je je batterijen oplaadt. Van je talenten krijg je energie.

Kinderen zijn zich vaak niet bewust van hun talent, anderen kunnen hen helpen om zich bewust te worden van hun talent. Dat is precies wat een kindertalentenfluistaar doet. Kinderen helpen om hun talenten te benoemen. 

Als gecertificeerd talentenfluisteraar vertrekt onze talentencoach dus vanuit de talenten van kinderen, pubers of jongvolwassenen en stimuleert ze hun eigen kracht, van binnenuit. Hierdoor worden kinderen veerkrachtiger en ontwikkelen ze een positief zelfbeeld en een gezonde dosis zelfvertrouwen. 

Er kan gekozen worden om enkel de talenten in kaart te brengen, maar er kan ook een zorgvraag aan gekoppeld worden. Sowieso vertrekt onze talentencoach vanuit het talentgesprek om het kind/de jongere (7-21 jaar) te leren kennen. 


We vertrekken samen op zoektocht naar jouw potje goud! Wat maakt dat jij gaat stralen? Waar word jij blij van? Waar haal jij jouw energie vandaan?


Wil jouw kind/puber graag:

- meer zelfvertrouwen ontwikkelen

- graag weten waar het goed in is

- leren wat meer te durven

- gemakkelijker vrienden leren maken 

- leren stop te zeggen

- leren opkomen voor zijn/haar eigen mening

- leren dat fouten maken best mag

- leren rustig te reageren in moeilijke situaties 

- ...

bottom of page